Daca folositi aceasta functie aflati ca Apple a venit cu ea inapoi. Walkie Talkie a fost eliminata acum doua saptamani dupa ce s-a descoperit ca este vulnerabila la atacuri. Apple a lucrat din greu si ultimul update watchOS 5.3 aduce functia inapoi. Functia este foarte utila deoarece permite utilizatorilor sa trimita mesaje scurte de tip push to talk. Nu stiu cat de mult este folosita in Romania, dar pe afara lumea o foloseste intens.


Sursa articolului

Abordarea discretă prin care Facebook a achiziţionat platforme de socializare rivale iar apoi a continuat să le promoveze din umbra de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat începe să se schimbe, administratorii reţelei de socializare decizând să-şi marcheze mai bine teritoriul.

Facebook este de mult proprietarul WhatsApp şi Instagram, însă nu toţi utilizatorii acestor produse sunt la curent cu actuala orânduire, lăsând spaţiu pentru o consolidare a imaginii de brand.

În curând, numele de scenă al aplicaţiilor Instagram şi WhatsApp se vor schimba, aplicaţiile listate în magazinele App Store şi Play Store primind numele Instagram from Facebook, respectiv WhatsApp from Facebook. Nimic nu se schimbă la partea de funcţionalitate, singura diferenţă notabilă apărând doar în ecranul de login. Intenţia este doar aceea de a comunica faptul că serviciile WhatsApp şi Instagram sunt deţinute de Facebook, în ideea că acest detaliu ar fi putut scăpa utilizatorilor de rând.

În mod ironic, anunţul făcut de Facebook vine la scurt timp după ce comisia americană FCC (Federal Trade Commission) a anunţat demararea unor investigaţii pentru încălcări ale legilor antitrust, vizând practici abuzive din partea gigantului Facebook.

 
Sursa articolului

Apple a fost în centrul unui imens scandal, după ce a ieşit la iveală că defectarea acumulatorilor iPhone este ascunsă utilizatorilor prin trucuri software care limitează artificial performanţa dispozitivelor. Într-un rar gest ce echivalează cu recunoaştere vinovăţiei, compania americană a oferit utilizatorilor iPhone nemulţumiţi posibilitatea de a readuce telefonul iPhone la performanţe optim înlocuind la cerere acumulatorul „îmbătrânit” contra unei taxe oarecum rezonabilă de 20 de dolari. Numai că bunăvoinţa Apple este limitată, compania atacând fără menajamente problema furnizorilor neautorizaţi de acumulatori compatibili, care oferă servicii similare la preţ de câţiva dolari.

Practică des întâlnită la produsele rivale, înlocuirea acumulatorilor folosind piese compatibile nu este deloc tolerată de Apple. Potrivit investigaţiilor făcute de specialiştii iFixit, Apple a activat în ultima versiune de iOS o funcţie pentru verificarea autenticităţii acumulatorului, care dezactivează o funcţie de monitorizare hardware esenţială pentru evaluarea duratei de viaţă a acumulatorului.

În mod normal, telefonul iPhone va emite un avertisment atunci când acumulatorul folosit a ajuns la un nivel de uzură suficient de avansat pentru a afecta performanţa dispozitivului, această informaţie fiind adăugată după scandalul recent privind limitarea artificială a performanţelor iPhone, interpretată ca o metodă de a manipula intenţia de cumpărare a utilizatorilor în direcţia unui nou telefon iPhone.

Concret, Apple verifică dacă acumulatorul proaspăt înlocuit conţine un microprocesor întâlnit de obicei doar în acumulatoare iPhone originale, lipsa acestuia determinând îndrumarea utilizatorilor pentru contactarea unui centru de service autorizat. Teoretic, folosirea unui acumulator neoriginal nu ar trebui să limiteze performanţa dispozitivului. Practic, Apple nu garantează în mod explicit acest lucru, ci doar elimină garanţia că telefonul nu se va opri în mod neaşteptat dacă acumulatorul folosit nu respectă specificaţiile hardware ale telefonului.

În mod remarcabil, chiar şi mutarea unui acumulator original de la un telefon la altul este întâmpinată cu acelaşi mesaj de avertizare. Aparent, singura soluţie pentru ca telefonul iPhone să se comporte la fel ca înainte este să înlocuim acumulatorul într-un centru de service autorizat Apple.

Limitarea se aplică tuturor modelelor iPhone, începând cu seriile iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s/6s Plus, până la modelele iPhone de ultimă generaţie.

 
Sursa articolului

Pixel 3 ne-a demonstrat ca o singura camera foto poate fi imbatabila, iar multi producatori ne-au demonstrat ca un numar mare de camere foto nu inseamna o calitate mai buna. Dupa ce aceste lucruri au fost dovedite, Sony pare ca lucreaza in reluare. Pentru ca un telefon cu 6 camere foto principale a scapat pe internet. Telefonul arata astfel si pe langa cele 6 camere principale (5 + 1 un senzor ToF) va avea si alte 2 camere frontale. Sursa acestei informatii este de incredere, in trecut oferind informatii la fel de precise.Pe partea din fata sunt doi senzori de 10MP si un senzor ToF de 0.3MP. Pe spate regasim senzori de 20, 48, 16, 5, 12 si 0.5MP. Intelegem ca unii pot fi pentru Wide, Zoom si normal, insa ceilalti nu stim ce fac.Nu stim cum se numeste acest telefon si nici cand va fi lansat, probabil in toamna la IFA Berlin.


Sursa articolului

Google continua sa isi mareasca portofoliul de aplicatii dedicate propriului sistem de operare.Cea mai recenta este Gallery Go, o aplicatie pe care eu personal ma bucur ca au lansat-o si o voi folosi pe toate telefoanele cu Android One, unde imi lipsea o asemenea aplicatie. Ce este Gallery Go? Pai cred ca numele o da de gol: aplicatie pentru managementul pozelor din telefon. Probabil va intrebati ce sens isi are pentru ca exista deja Google Photos. Gallery Go ocupa doar 10MB si este dedicata managementului offline de poze, prezente in memoria telefonului. Sufixul GO, prezent si in sistemul de operare Android pentru telefoanele entry-level indica faptul ca aplicatia a fost gandita sa ocupe cat mai putine resurse si spatiu, in timp ce fratele mai mare Photos este mai avansat.Daca aplicatia va avea succes, sigur va primi functionalitati noi. Un GCam oficial de la Google cu tot cu Night Sight pe cand?


Sursa articolului

pfaX

Este un programul de facturare online iţi permite să emiţi facturi fiscale, proforme, chitanţe şi alte documente de plată în numai câteva secunde.

© 2018 easy-system.ro . All Rights Reserved.

Caută