De ce să alegi să devii Persoană Fizică Autorizată pentru a activa în domeniul IT și nu numai?

 Deținătorul unui PFA  are o serie de avantaje de care poate beneficia, motiv pentru care a fi angajat reprezintă un oarecare dezavantaj.

       Primul și cel mai important avantaj al unei Persoane Fizice Autorizate ar fi promovarea pe care o poate avea in domeniul IT, mai exact pe internet. Internetul este foarte folosit de oamenii din zilele noastre și a devenit cea mai mare șansă pentru a promova o afacere. Astfel, un deținător PFA poate apela la o firmă de web design pentru a îi fi creat un site specializat, cu care se poate pune in evidență pe toate platformele existente : Google, rețele de socializare precum Facebook, care sunt accesate de cei mai mulți utilizatori ai internetului.

       Fiind un angajat și nu o Persoana Fizică Autorizata, nu te poți promova și totodată, nu iți poți crește veniturile, deoarece nu ai autorizația necesară de a activa pe cont propriu.

Această formă juridică prezintă multe avantaje față de alte forme existente pe piață:

  1. pentru a o administra, un solicitant PFA are nevoie de foarte puțini bani;
  2. pentru a o înființa, costurile sunt de asemenea accesibile tuturor;
  3. precum spune și numele formei juridice, îți oferă șansa de a întreprinde activități autorizate, complet legale;
  4. îți oferă aproape aceleași oportunități ca un SRL;
  5. îți oferă șansa de ai face reclamă afacerii și astfel, va urma și o creștere considerabilă a veniturilor deținute.

Ce putem face noi, pentru tine?

      Îți putem crea un website cu conținut specializat pentru tipul tău de afacere. Totodată, poți apela la firma noastră pentru SEO folosit pentru ați dezvolta activitățile în domeniul ales prin aducerea siteului pe primele locuri în urma căutării pe Google. Din urma acestor lucruri beneficiezi de o reclamă bine organizată și dedicată special persoanelor interesate de domeniul afacerii tale, deci cu siguranță și de o sporire a venitului.

Call Now Button