Despre noi

Suntem o firmă de web design & development specializată în crearea de site-uri web de prezentare, portaluri, magazine-online utilizând platforme CMS (Content Mangement Systems). Soluţiile oferite de noi includ găzduirea partajată sau privată precum şi înregistrarea numelor de domenii.

home-banner-web-design_0.png

Avantajele de a lucra cu firma noastră:

Vă putem da destule motive pentru a ne alege pe noi pentru proiectul dumneavoastră, însă vă vom preciza doar câteva mai importante:

Soluţii complete pentru site-ul tău web

Majoritatea clienţilor care doresc un site web au nevoie de servicii adiacente pe care majoritatea firmelor de web design nu le oferă: înregistrare domeniu, gazduire site, optimizare SEO, promovare sau consultanţă.

Preţuri scăzute

Fiind o firmă de web design, am optimizat procesul de creaţie şi am păstrat costurile de întreţinere scăzute fără a face rabat de la calitate.

O echipă tânără şi entuziastă

Suntem o echipă care pune suflet în fiecare proiect şi care îşi menţine permanent actualizate informaţiile cu privire la ultimele tendinte din domeniul designului web si al optimizării site-urilor.

Suport online

Ne puteţi contacta pe mail, telefonic sau pe messenger. Oferim clienţilor noştri manuale, asistenta şi cursuri de initiere dacă este necesar.
webdesign.png
seo.png
aplicatiiweb.png
consultanta.png
© 2018 easy-system.ro . All Rights Reserved.

Caută