Despre noi

Suntem o firmă de web design & development specializată în crearea de site-uri web de prezentare, portaluri, magazine-online utilizând platforme CMS (Content Mangement Systems). Soluţiile oferite de noi includ găzduirea partajată sau privată precum şi înregistrarea numelor de domenii.

home-banner-web-design_0.png

Avantajele de a lucra cu firma noastră:

Vă putem da destule motive pentru a ne alege pe noi pentru proiectul dumneavoastră, însă vă vom preciza doar câteva mai importante:

Soluţii complete pentru site-ul tău web

Majoritatea clienţilor care doresc un site web au nevoie de servicii adiacente pe care majoritatea firmelor de web design nu le oferă: înregistrare domeniu, gazduire site, optimizare SEO, promovare sau consultanţă.

Preţuri scăzute

Fiind o firmă de web design, am optimizat procesul de creaţie şi am păstrat costurile de întreţinere scăzute fără a face rabat de la calitate.

O echipă tânără şi entuziastă

Suntem o echipă care pune suflet în fiecare proiect şi care îşi menţine permanent actualizate informaţiile cu privire la ultimele tendinte din domeniul designului web si al optimizării site-urilor.

Suport online

Ne puteţi contacta pe mail, telefonic sau pe messenger. Oferim clienţilor noştri manuale, asistenta şi cursuri de initiere dacă este necesar.
webdesign.png
seo.png
aplicatiiweb.png
consultanta.png

pfaX

Este un programul de facturare online iţi permite să emiţi facturi fiscale, proforme, chitanţe şi alte documente de plată în numai câteva secunde.

© 2018 easy-system.ro . All Rights Reserved.

Caută