Realizare pagina web pret

realizare pagina web pret
realizare-pagina-web-pret

In realizarea oricarui site trebuie sa avem grija si sa urmam impreuna cu o firma de web design sau singuri, anumiti pasi pentru a avea succes in dezvoltarea paginii web.

O sa enumeram mai jos cativa pasi foarte importanti in crearea site-ului:

1. DEFINIREA PAGINII WEB:
Inainte de realizarea unui site trebuie sa definim si sa proiectam intragul proiect de creare a site-uui sau a magazinului online. Acest lucru consta in stabilirea continutului si a obiectivului afacerii. In acest punct trebuie stabilit tipul siteului pe care dorim sa il realizam: site de prezentare magazin online si instrumentele care dorim sa le avem si sa ne ajute mai depate in cresterea siteului si promovarea acestuia ( newsletter, blog, cautari, folosirea cookie urilor), precum si alte instrumente ce va pot ajuta e viitor .

2.GASIREA UNUI NUME POTRIVIT DE DOMENIU:
Un pas important in realizarea site-ului este gasirea unui nume potrivit de domeniu

3. REALIZAREA SITEULUI:
In aceasta etapa trebuie sa cautam o firma de web design care sa poata sa va realizeze proiectul dumneavoastra de site exact asa cu il doriti. Aici avem siteuri realizate de la zero si personalizate pentru clienti si site-uri realizate pe platforme gen wordpress, opencart. Prestashop etc, pentru mai multe detalii cititi aici.

4.OPTIMIZAREA SITEULUI:
Optimizarea site-ului este ultimul si unul dintre cele mai importanti pasi in realizarea siteului . Ori cat de bine si frumos este facut un site nu puteti sa vindeti si sa aduceti vizitatori pe site daca acesta nu este promovat si optimizat pentru mtoarele de cautare si pe retelele de socializare. Optimizarea include o munca de durata si complexa care trebuie discutata in amanunt cu reprezentantii firmei de web design.

Call Now Button