web-marketing-1.jpg

Marketingul Online

Marketingul Online, cunoscut si sub denumirile de Web Marketing, eMarketing, Internet Marketing sau Digital Marketing reprezinta o abordare a Marketingului in care instrumentele, metodele si conceptele generale sunt utilizate, adaptate si exprimate in concordanta cu specificul, facilitatile si oportunitatile oferite de mediul online, pe care noi, cu totii, il cunoastem sub denumirea generala de Internet.

Marketingul Online este produsul tehnologiilor de comunicare moderne si principiilor traditionale de marketing. O strategie de Marketing Online implementata corect poate chiar depasi ROI-ul (Return on investment) strategiilor de Marketing Traditional. SEO, campanii de emailing sau Social Media sunt metode excelente de a aduce trafic pe site si, prin urmare, conversii. Exista insa mai multe aspecte care contribuie la succesul afacerii dumneavoastra: imaginea pe care o promovati, calitatea informatiei, a produselor sau a serviciilor pe care le furnizati, targetarea, atragerea si fidelizarea clientilor…etc.

In acest context, va propunem sa apelati si alte servicii care va vor fi de real ajutor in atragerea clientilor si transformarea vizitatorilor in consumatori sau clienti.

© 2018 easy-system.ro . All Rights Reserved.

Caută