Vivo V19, lansat în versiune globală, cu acumulator de 4500 mAh şi dual-camera la partea din faţă

Dezvăluit mai întâi pentru piaţa din Indonezia, Vivo V19 este un smartphone adresat cumpărătorilor cu buget mediu, pasionaţi de jocuri pe Android.

Telefonul motorizat de chipsetul Snapdragon 712 vine echipat cu 8GB  memorie RAM, respectiv 128GB sau 256GB memorie internă.

Optimizat pentru divertisment, Vivo V19 pune la dispoziţie un ecran Super AMOLED de 6.44” cu rezoluţie Full HD+. Decupat după conturul carcasei, acesta integrează senzorul de amprente şi lasă doar o „bărbie” îngustă la partea de jos, rezultân un raport ecran/carcasă de peste 90%.

În spatele perforaţiei de formă ovală găsim o cameră frontală surprinzător de puternică, având ca element central un senzor de 32MP cu lentile f/2.1 şi modul ultrawide cu rezoluţie 8MP.

Cu lentilele grupată în forma literei ”L”, camera foto principală este un model quad-camera cu senzor principal de 48MP, secondat de o cameră ultrawide de 8MP şi încă doi senzori de 2MP, deservind funcţia macro şi aplicarea efectelor DoF. Pe lista dotărilor de interes intră un mod de captură pe timp de noapte, numit Super Night mode şi mod Ultra Stable, despre care putem presupune că implică folosirea unui algoritm ceva mai agresiv de stabilizare a imaginii.

Lista dotărilor este completată cu port USB-C şi ieşire pentru căşti 3.5mm, conectivitate Bluetooth 5.0 şi Wi-Fi dual-band.

Cel puţin pentru pieţele asiatice, Vivo V19 este oferit în două versiuni de culoare, Sleek Silver şi Gleam Black. Din păcate, preţurile la vânzare şi disponibilitatea vor fi comunicate pentru fiecare piaţă de desfacere în parte, producătorul neoferind un calendar de lansare exact.

 

Sursa articolului

Call Now Button