Servicii Web Design

Web designerii nostri lucrează la intersecția dintre design și tehnologie. Rezultatul fiind un site responsive, rapid și eficient ce duce la realizarea obiectivelor de afaceri în mediul online cu cele mai mari rezultate.

Agenție Web Design Galati, servicii web complete și creare site web. Suntem tineri web designeri pasionați de crearea unei experiențe unice utilizatorilor printr-un site modern care iese în evidență cu rezultate puternice, măsurabile în SEO și Content Marketing.

Web Design & Brending

Un brand grozav combină un web site designul cu valoarea companiei pentru a aduce plus valoare.

SEO | Optimizare SEO

Oferim tot ceea ce site-ul dvs. are nevoie pentru a efectua la cele mai înalte capabilități pe principalele motoare de căutare. Internetul a schimbat jocul și evoluază cu un ritm fără precedent. La fel și departamentele noastre sunt forțate să evolueze și să se schimbe rapid pentru a izbuti în mediul online

Platforma E-Commerce

Daca vrei sa-ti deschizi un magazin online ar trebui sa stii, de la bun inceput ce tip de platforma de e-commerce se potriveste pentru afacerea ta. Tipul de afacere, numarul de produse, logistica sau modalitatea efectuarii platiilor – sunt doar cateva criterii pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand iti alegi platforma de e-commerce.

Promovare Online

Identificarea cuvintelor cheie ce necesita optimizare SEO si comportamentul de cautare al userilor pot genera schimbari de structura ale site-ului. In cadrul modificarilor de structura tinem cont de analiza asupra competitiei, dar si de imbunatatirea experientei de navigare a userilor pe site

Mentenanţă Web

Serviciul de mentenanta, intretinere si actualizare a continutului unui website. La cerere, in functie de tipul de platforma, putem interveni tehnic. In prealabil, se ofera o estimare de timp, si abia dupa acordul dvs. se efectueaza modificarile tehnice.

Aplicaţii Mobile

Alege servicii profesioniste de creare aplicatii mobile. Creare aplicatii Android & IOS adaptate afacerii tale Cu aplicatiile mobile poti atinge noua generatie de utilizatori, dandu-le acces facil la informatii esentiale pentru ei.
Call Now Button